tiistai 1. syyskuuta 2015

Hot Summer Sunday

Hyvää viikon alkua!

Viikonloppuna Pariisissa oli ihan superkuuma! +30 astetta koko ajan. Huh, sunnuntaina kun käveltiin Seinen ympäristössä, ei tarvinnu kun pari askelta ottaa ja soijaa pukkas! Ainaki on aineenvaihdunta kunnossa :D

Perjantaina olin kavereiden kanssa ulkona ja lauantaina vietinkin melkein koko päivän sängyn pohjalla, kun olin aivan kuollu (krhm, alkoholilla voi olla jotain vaikutusta tähän..) Sain mä onneks raahattua itteni lenkille mettään, mikä piristi kummasti.

Sunnuntaina kävin myös pitkästä aikaa uimassa. 10min kävelymatkan päässä meiltä on uus uimahalli, missä on myös kattoterassi auringossa loikoilua varten, mikä oli aika siisti :) ainut vaan että allas oli vaan 25m, ja ite totuin koko viime kevään uimaan 50 metrin altaassa, niin tuntuu hiukan oudolta. Mutta ilmeisesti uimahallissa on myös jonkinlainen kuntosali, ainaki juoksumattoja näin yläkerrassa, et sen vois käydä tsekkaamassa joku päivä. En kyl tiiä kuin laadukas sali se taas on :D

Mutta, edelleenkin Pariisi on todella kaunis kaupunki ja nähtävää riittää. Hyvillä mielin vietetään tää syksy täällä. :)
PS. Nyt alko sokeriton kausi! Ja piru vieköön heti oli joku tuonu Kismettiä ja Panttereita ja suklaata töihin! Hahah, noh ne saa odottaa ;) ja tää nyt on taas puhtaasti samalla tavalla kun kesällä, että otetaan hetki täysin ilman sokeria niin sillon sitä ei enää kaipaakaan. :) mutta ilman paineita, tarkotuksena päästä eroon "sokerikoukusta".

Ja PPS. Kävin sellasessa luomutuotekaupassa, Biocoopissa  I was in heaven! Siis ai että mitä kaikki herkkuja *silmäsydänhymiö*. Mutta, koitin pysyy kohtuudessa ja ostaa (ainakin melkein) vaan niitä tuotteita mitä menin hakemaan, eli kasvimaitoja ja chia-siemeniä. Mut lähtihän sieltä sit tietty mukaan vähän muutaki.. Siitä voisinki kirjotella myöhemmin :)


À la prochain! Susa