torstai 1. lokakuuta 2015

Things to do in Paris : Lounaspaikkana Watt Café

Ajattelin ruveta kirjottelemaan aina välillä lyhyitä postauksia eri paikoista Pariisista, eli esim. suosittelemaan ravintoloita tai boulangereita, museoita (joissa mun pitää ruveta nyt käymään ennen kun aika loppuu) ja muita monituisia paikkoja mitä matkan varrella tulee vastaan. Näihin postauksiin tulee luultavasti kännykkäkuvia, joten laatu ei silloin ole huipussaan.

Mutta kuiteskin, Pariisista löytyy kaikenlaista nähtävää jokaisen kulman takana, joten ehkäpä joku Pariisin matkailija saa näistä vinkkejä itselleen. :)

Tänään kun käytiin tutustumassa Ranskan Suomi Instituuttiin, käytiin lounaalla Rue de Clunylla sijaitsevassa kahvilassa. Salaatit olivat todella hyviä ja runsaita (mitä on välillä hankala löytää Pariisista), mutta valitettavasti juomat olivat aivan liian kalliita. Mutta tosiaan Cluny:n alue onkin kuulemma todella kallista aluetta, joten hintatasoon kannattaa varautua.

Itse otin salaatin Mesclun-pohjalla, eli salaattisekoituksella ja täytteinä oli kana, aurinkokuivatut tomaatit sekä feta. Kastikkeena caesar, jota olikin sitten laitettu aika runsaalla kädellä!

Nams!
Kaveri tilasin menu:n johon kuului kaksi jälkkäriä, ja maksoi tosiaan vain euron enemmän kuin pelkkä salaatti!
Vatsa täyttyi ja oli hyvää. Hiukan noottia pitää antaa vähän nihkeestä asiakaspalvelusta, sekä teen ja kahvin hinnasta, eli suosittelen nauttimaan kahvit muualla. :)

À bientot!

xo, Susa